Espanya Japó semifinals Jocs Olímpics Tòquio 2020
@SeFutbol

La selecció espanyola de futbol jugarà una final de Jocs Olímpics 21 anys després. La nova generació amb Pedri, Èric Garcia, Unai Simón, Zubimendi, Oyarzabal, Puado i companyia poden fer història contra els actuals campions, el Brasil, en què juga Dani Alves, dissabte, 7 d’agost, a les 13.30 h. L’equip que dirigeix Luis de la Fuente ha superat a la pròrroga a semifinals el Japó per 0 a 1.

Domini d’Espanya, però sense gols a la primera part

Espanya ha dominat des de l’inici i el Japó no semblava preocupat perquè ja es trobava còmode. Les ocasions han estat majoritàriament favorables al conjunt espanyol, especialment dues de Rafa Mir, que s’ha quedat sol davant del porter japonès sense encert en les dues ocasions.

Negats de cara a porteria

El guió ha continuat igual a la segona meitat. Domini territorial sense grans ocasions. Una de Rafa Mir per part de la selecció espanyola i una altra de Take Kubo, que ha refusat Unai Simón. En els últims minuts la selecció espanyola ha disposat de diverses ocasions, però no ha pogut superar el porter Tani, per tant, el partit ha anat a la pròrroga.

El partit es decideix a la pròrroga

A la pròrroga no ha canviat res. Espanya ha seguit dominant àmpliament, però ha estat incapaç de trobar espais a la poblada defensa nipona. El Japó ho confiava tot al contraatac. I quan faltaven cinc minuts per al final Marco Asensio, amb un xut col·locat, ha marcat el 0 a 1.

Incombustible Pedri

Pedri ha igualat Bruno Fernandes com el jugador que més partits ha disputat aquesta temporada. El jugador del Barça n’ha jugat 72 i probablement el superarà quan disputi la final. El també blaugrana Èric Garcia podria buscar l’or perquè ha estat titular indiscutible, però no Òscar Mingueza, lesionat. Dels representants de l’Espanyol, Óscar Gil també ha jugat i podria fer-ho a la final perquè ha vist una targeta i el seleccionador l’ha reservat i no ha jugat la segona meitat. Javi Puado té molta competència a dalt, però ha sortit a la segona meitat i veurem si pot jugar-la.