Pau Gasol diu adeu a la selecció als Jocs Olímpics de Tòquio
@BaloncestoESP

No ha pogut ser. El somni d’una generació, liderada per Pau Gasol, que ho ha aconseguit gairebé tot en el bàsquet, s’ha acabat a Tòquio. La selecció espanyola, amb un Ricky Rubio sublim (38 punts), ha perdut contra els Estats Units (81-95) als quarts de final.

Ricky Rubio ha fet un partit per emmarcar (38 punts) en la derrota d’Espanya. Foto: @BaloncestoESP

L’adeu de Pau Gasol i Marc Gasol

Pau Gasol, l’exjugador del Barça, dirà adeu a la selecció espanyola de bàsquet amb 11 medalles. El seu germà Marc també s’ha acomiadat del combinat espanyol. I ho han fet després d’un partit ple d’alternatives. Els de Scariolo han arribat a guanyar de nou punts en el segon quart, però els nord-americans han capgirat el marcador al descans (43-43). En el tercer període han perdut el partit i, tot i quedar-se a sis a l’inici de l’últim, la qualitat individual dels Estats Units (i les pèrdues de pilota dels espanyols) ha estat decisiva.