El Terrassa, primer semifinalista del Torneig d'Històrics
@thistorics

El Terrassa és el primer semifinalista del Torneig d’Històrics del Futbol Català. El conjunt egarenc ha superat el Martinenc (2-1), club amfitrió, i ha empatat en el segon matx amb el Vilassar (0-0) però li ha valgut la diferència de gols per classificar-se.

UE Vilassar de Mar – FC Martinenc (1-0)

El Vilassar de Mar ha aconseguit imposar-se en el primer partit després de superar el Martinenc per 1 a 0. Un gol en el minut 3 d’Éric Pimentel, Pime, ha suposat el triomf per a l’equip entrenat per Alberto Aybar.

Terrassa FC – FC Martinenc (2-1)

En el segon enfrontament el Terrassa ha fet valer la teòrica superioritat d’un equip que jugarà aquesta temporada a la Segona Federació davant del Martinenc, que ho farà a la Primera Catalana. Els egarencs s’han imposat (2-1) amb dos gols de Sergi Serrano mentre que el gol dels locals l’ha fet Gerard del Río.

Terrassa FC – UE Vilassar de Mar (0-0)

En el tercer partit els dos equips han empatat a 0, però el major nombre de gols marcats pel Terrassa en els partits anteriors ha fet que passés l’eliminatòria. El Terrassa defensarà el títol que va aconseguir en l’edició del 2019.