@waterpolo_blog

La selecció espanyola masculina de waterpolo lluitarà per les medalles en el Mundial de Gwangju després de superar Sèrbia per 9 a 12 en els quarts de final del campionat. El rival en semifinals serà Croàcia.

Clau, el segon període

Espanya era conscient que Sèrbia no arribava al Mundial amb algunes de les seves figures, però el potencial del conjunt entrenat per Dejan Savic és molt alt. Això s’ha vist en el primer quart, que ha acabat amb un ajustat 1 a 2 favorable a l’equip de David Martín.

El segon període, però, ha estat clau. Un parcial de 2 a 5 ha permès al conjunt espanyol marxar al descans amb un 3 a 7 favorable al descans. A la represa, els jugadors de Martín han mantingut les distàncies en el marcador i s’han acabat imposant per 9 a 12.

A semifinals, Croàcia

Amb l’eliminació de Sèrbia als quarts de final, la selecció espanyola es treu l’espineta que tenia clavada des dels Europeus de Barcelona 2018. En aquella ocasió, Espanya va perdre davant els serbis per 12 a 10 en el final disputada a les Piscines Picornell.

Dani López Pinedo, porter selecció espanyola waterpolo al Mundial
@waterpolo-blog

Ara, l’equip de David Martín s’enfrontarà a Croàcia per un lloc a la final. El conjunt croat s’ha imposat en els quarts de final a Alemanya per 10 a 8. D’aquesta manera, les seleccions espanyoles masculina i femenina lluitaran per les medalles en el Mundial de Gwangju. És la primera vegada a la història que les dues seleccions arriben a aquesta ronda en un Mundial.