Espanya d'handbol suma el bronze als Jocs Olímpics de Tòquio
@COE-es

Espanya suma una nova medalla de bronze per a l’handbol. Una medalla patida, una medalla per emmarcar una generació de veterans encapçalada pel ja exblaugrana que es retira, Raúl Entrerríos, que ja ha donat el relleu a joves com Aleix Gómez.

Una medalla de bronze patida

La selecció espanyola ha hagut de patir de valent per sumar la medalla de bronze. Després d’imposar-se al descans per tres gols, 16 a 19, els homes entrenats per Jordi Ribera han hagut d’esforçar-se al 100 % per sumar una victòria molt lluitada. Espanya ha jugat dos minuts decisius amb un home menys des de que faltaven 2:47 (per desqualificació de Gedeón Guardiola), però han sabut aguantar fins que han jugat amb set jugadors novament. Finalment han guanyat per 31 a 33 en un partit molt emocionant.