La sortida de Leo Messi del Barça ha causat un impacte mundial. El Barça és una marca a escala planetària igual que Leo Messi. És per això que mitjans de tot el món o simples aficionats, han volgut fer homenatges i recordar els millors moments de Messi, ja sigui amb èpica o amb humor. Aquest és un recull dels més vistos o comentats.

Els motius de la sortida de Leo Messi del FC Barcelona

Te n’expliquem les raons

La trajectòria de Messi en una animació

El portal de notícies esportives, Bleacher Report, un dels més prestigiosos, ha fet un vídeo homenatge de poc més d’un minut on repassa cada un dels moments més mítics de Leo Messi al Barça. El vídeo ja acumula més de 7 milions de reproduccions en menys de 24 hores, i 400.000 interaccions només a través de Twitter. A més, ho ha fet amb animació:

Des de l’Argentina, amb humor

La devoció dels argentins per a Leo Messi és absoluta, i encara més després que els guiés a guanyar la Copa Amèrica. Amb el clàssic humor argentí, l’humorista Jero Freixas ha volgut comparar un amor per tota la vida, amb la relació entre Messi i el Barça. El vídeo ja té més d’un milió de reproduccions poques hores després de la seva publicació.

Messi, el jugador rècord

El diari Olé, una referència a l’Argentina, ha penjat un vídeo en què repassen algunes de les estadístiques que ja s’han convertit en rècords absoluts. Partits, gols, títols, per triar i remenar.

Ronaldiho, Xavi, Iniesta, Neymar o Suárez acompanyen Messi

El portal Goal, en la seva versió espanyola, ha penjat també un vídeo animat en què repassen la trajectòria de Messi al Barça, i on apareixen alguns dels jugadors que han compartit vestidor amb ell, Ronaldinho, Iniesta, Xavi, Neymar o Suárez.

L’homenatge del Barça

El Barça també ha fet un vídeo homenatge un cop es va confirmar que Messi no signaria la renovació. Un vídeo que ja acumula diversos milions de visualitzacions en els diferents comptes oficials del club. El pots gaudir en el següent enllaç: