Leo Messi

Leo Messi serà nou jugador del PSG en les pròximes hores. El germà de l’Emir del Qatar, actual amo del club francès, ha anunciat a Twitter que han finalitzat les negociacions amb l’argentí. El xeic Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani assegura que hi ha un acord amb el jugador argentí i que “serà anunciat més endavant”. Tot apunta que el dimarts 10 d’agost es farà oficial. L’equip parisenc és dels pocs que poden assumir una fitxa de les dimensions de Messi i ja li van fer una oferta a principi de l’estiu. El Manchester City i el Chelsea són els altres equips que podrien haver assumit el fitxatge de l’argentí.

Messi cobrarà 40 milions per temporada

Tot i que les xifres oficials no han transcendit, a França, diversos mitjans apunten que el París Saint Germain pagarà al davanter 40 milions d’euros per temporada. Una xifra inferior de la de l’anterior contracte amb el club blaugrana, on rebia 70 milions bruts per temporada. El contracte del jugador serà de 2 o 3 anys.

Segons el periodista italià Fabrizio Romano, el pare i el jugador estan esperant el redactat oficial del PSG per signar-lo. No ho faran oficial fins tenir-ho tot al sac i ben lligat.