El Barça d’hoquei i el Noia buscaven la final de la Supercopa d’Espanya i el respecte mutu ha marcat els primers minuts. Han estat els blaugrana els qui han inaugurat el marcador. Pau Bargalló ha finalitzat molt bé una recuperació de bola. El partit s’ha obert i hi ha hagut ocasions a les dues porteries. Ha tornat a ser el Barça qui ha estat més encertat. Alabart ha aprofitat una pilota solta per fer el 2 a 1. Tot feia pensar que s’arribaria al descans amb aquest resultat, però segons abans de la mitja part Humberto Mendes ha escurçat diferències per al Noia. Quedava tot obert per a la represa.

El Noia ha sortit disposat a empatar, però Egurrola ha salvat diverses vegades el Barça d’encaixar el segon. Quan no ha pogut fer res el porter blaugrana ha estat en aquesta falta directa. Edu Fernández ha estat l’encarregat de fer l’empat a 2. El Barça no s’ha posat nerviós i ha esperat el seu moment. I aquest ha arribat en una falta directa. Pau Bargalló ha tornat a donar avantatge als blaugrana. Fins al final el Noia ha intentat aconseguir l’empat a 3, però Egurrola ha estat molt segur en les seves intervencions.