El matí ha començat amb l'homenatge a les dues waterpolistes del Natació Sant Andreu que van aconseguir la medalla de plata de waterpolo als Jocs Olímpics de Londres, Ona Messeguer i Anna Copado. La primera mala notícia per al Sant Andreu ha estat la lesió de Cárdenas en el minut 25. Aitor l'ha substituït. Primera part ensopida amb una única ocasió dels quadribarrats amb un xut d'Arnau Tobella. En la segona part, els homes entrenats per Piti Belmonte han millorat. Edgar ho ha intentat i en el 55 el filial del Vila-real s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Diego Jiménez. Semblava que als andreuencs se'ls girava tot de cara, però Gerarg ha marcat el 0 a 1 en el 63. El Sant Andreu ha revifat, disposat a remuntar, i Edgar ha empatat en el 69. Un minut després els quadribarrats també s'han quedat amb un home menys per l'expulsió de Sergio Gomez, una vermella rigorosa i per acabar-ho d'adobar, Edgar s'ha lesionat cinc minuts després. No hi ha hagut més gols. Empat a un i primers dos punts de la temporada que s'escapen al Narcís Sala. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Estem molt contents perquè l'equip cada dia evoluciona una mica més, però una mica decebuts, perquè hem fet un punt i no tres i sobretot perquè hem tingut dos lesions de dos jugadors molt importants."