ÀNGEL ALCOLEA, entrenador del FC Martinenc "L'esforç, el sacrifici, la lluita... també una mica la manera diferent de jugar la segona part, ja que ha fet possible aquesta remuntada que tota és mèrit dels jugadors i que dintre d'això doncs llàstima que en la darrera, pràcticament, jugada, el penal doncs ens treu d'aquests tres punts."

En el grup 2 de la Primera Catalana, el Martinenc ha empatat a tres al Municipal del Guinardó contra un dels rivals més durs de la categoria, el Vista Alegre. Els visitants han aprofitat les ocasions que han tingut i l’ex de l’Europa i la Monta, Padilla ha marcat el 0 a 1 en el 24 i Owono ha fet el 0 a 2 just abans del descans. L’actitud del Martinenc ha canviat a la segona part. Ha sortit el nou fitxatge ex de l’Europa, Segalés i els homes entrenats per Àngel Alcolea han retallat distàncies gràcies a un penal a Raúl que Pitu ha convertit en el 55. 10 minuts després Pitu ha tornat a marcar i ha empatat el partit a 2. En el minut 72, Raúl ha culminat la remuntada. Quan semblava que tot serien flors i violes, l’àrbitre ha assenyalat un penal molt rigorós per mans de Sergio que Jonny ha transformat al minut 89′ per deixar el 3-3 definitiu