CRISTÓBAL RAMÍREZ, jugador de tennis platja "Jo crec que és més espectacular perquè és tot més ràpid. Els jugadors estan més a prop. Al tennis són a 20 metres, llavors es veu una mica més lent. Aquí és tot ràpid." ROSA SITJÀ, jugadora de tennis platja "Jo vinc del tennis que és un esport de raqueta també. Llavors un dia vam veure una exhibició, vam veure que hi havia aquest esport, el vam provar, ens va agradar, vam veure que ho fèiem més o menys bé i vam continuar jugant. I d'això ja en fa tres anys." "És molt important que hi hagin torneigs com aquests i Barcelona crec que ho està fent molt bé. I bé ja es pot veure aquí que aquest any hi ha moltíssimes pistes, el nivell ha pujat." CRISTÓBAL RAMIREZ, jugador de tennis platja "Fa ara mateix uns quatre que anys jugo, i el meu repte és arribar als 15 millors del món".

Els dies 15 i 16 de setembre es disputa a la Platja de Somorrostro la cinquena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja, un torneig que aquest any ha pujat de nivell. Nosaltres hi hem anat per conèixer els millors jugadors catalans.

En categoria femenina la millor jugadora catalana és Rosa Sitjà, que ocupa el 35è lloc al ranking mundial, és campiona d’Espanya i quarta d’Europa. En categoria masculina, també en el 35è lloc del rànquing mundial hi ha Cristóbal Ramírez.