Després d’una primera part sense gols, la segona ha estat frenètica. Sergio León ha avançat els reusencs, però els de Raul Longhi han reaccionat amb dos gols gairebé seguits, d’Elton i Victor Armero. Una remuntada  que s’ha vist frustrada en els últims minuts. Sergio León, amb una rematada acrobàtica, ha fet el 2 a 2. I per acabar-ho d’adobar, el regal final. Errada monumental i Pedrito, molt oportú, fa el gol de la victòria visitant.

2 – RCD Espanyol B: Germán, Nacho Heras, V. Armero, Merchán (Quaye, min 81), Jorge (Pino, min 62), De Amo, Fran Miranda (Elton, min 68), Seguin, Cubillas, Mario Ortiz i Rubén Duarte.

3 – CF Reus: Ángel, Edu Vives, Taranilla, Socias, Ferran, Durán (Pedrito, min 79), Sergio León, Beñat, Marqués (Nando, min 49), Roberto, Masqué (Álvaro, min 73).

Gols: 0-1: Sergio León (min 48); 1-1; Elton (min 76); 2-1: Armero (min 78); 2-2: Sergio León (min 83); 2-3: Pedrito (min 87).