Primera part avorrida. El Castelldefels dominava la pilota i tímidament s'acostava a la porteria de Sergio, mentre que el Júpiter esperava el contra-atac. Els gris-i-grana no han despertat fins abans del descans, en uns 45 minuts sense gaire història. En la segona part, el Júpiter ha sortit amb més ganes, disposat a obrir el marcador. Ha estat llavors quan el Rei Baltasar de la Verneda ha tret el cap per donar el seu regal de Reis. El setè gol de la Lliga d'Eladjhi, avui, novament, el millor. A partir d'aquí, el mateix guió de les setmanes anteriors. El Júpiter havia de defensar-se bé per endur-se els tres punts i el Castelldefels s'ha abocat a l'atac. Si fa unes setmanes, ens lamentàvem de la mala sort en els partits contra el Vilafranca i el Manlleu, avui la rifa de Reis també ha portat un pal a la Verneda. Per fer-ho més èpic, o per fer-ho més bonic, ja que avui no només s'han guanyat tres punts, sinó que els homes entrenats per Juanjo García surten del descens gràcies al treball i a no abaixar mai els braços. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "La sensació que ja som un equip de Tercera, que ja podem competir amb qualsevol. Això era una llosa que tenim i que ens feia moltíssim mal."

CE Júpiter:

Sergio, Peter (Lalo, min. 88), Masa, Serrano, Santolalla, Elhadji, Romo (Toni, min. 76), Isra, Oriol (Mechi, min. 45), Velillas, Guille.

UE Castelldefels: Marc Ramirez, Jose Santos, Marc MArtinez, Josue, Uri, Jorge, Prieto, Gordillo (Bello, min. 65), Naufal, Roldan (Gerard, min. 65), Gilberto.

Gols: 1-0, (Elhadji, min. 58)