Aquest any, el Muntanyesa vol començar la temporada de Tercera com una moto i, de moment, la pretemporada és excel·lent. Ahir el tècnic, Manolo Gonzalez, va començar el partit amb set fitxatges a la gespa i, malgrat que els de Nou Barris van dominar el San Cristóbal de la Primera Divisió Catalana, es va arribar la descans amb empat a 0. La segona part va ser diferent. Padilla va obrir la llauna en el minut 49 amb un xut des de fora l'àrea. L'ex del Vista Alegre ja és el pitxixi de la pretemporada. Amb l'avantatge en el marcador, el Muntanyesa va créixer i Ferran Melich va fer el segon en la sortida d'un córner. Quan faltaven 12 minuts per acabar, Nils va certificar la golejada per 3 a 0 contra els egarencs. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Hemos tenido quiza más ocasiones en la primera que en la segunda, en cambio en la segunda han entrado, eso va como va, yo me voy más contento por la primera parte que por la segunda."