UE CORNELLÀ – 0    CD MASNOU – 0  (penals 2-3)

El Cornellà no ha pogut demostrar al terreny de joc la superioritat teòrica que té contra el Masnou. El verds són un dels equips potents de la Tercera Divisió i enguany fins i tot han fet el play-off per pujar a Segona B. Però al torneig d’històrics els petits es crèixen i és el que ha fet el Masnou, un equip que acaba de pujar a Tercera i que ha pogut plantar cara en tot moment a l’equip que prepara Jordi Roger. Els 45 minuts reglamentaris han acabat amb empat sense gols i a la tanda de penals el Masnou del tècnic Miguel López ha estat més encertat i ha guanyat de 2 a 3.

UE CORNELLÀ – 0    UE LLAGOSTERA – 0  (penals 2-3)

El segon partit de la tarda havia era, sobre el paper, el de millor qualitat tècnica, ja que s’enfrontava un bon equip de Tercera contra un Segona B que s’ha consolidat a la categoria. El domini ha estat altern i s’han vist detalls imaginatius de Baruc, l’exjugador del Manlleu que segur que serà l’estrella del Cornellà aquesta temporada. Tot i que no ha hagut massa ocasions del gol, l’ex de l’Europa Óscar Muñoz no ha estat afortunat, els espectadors que han anat al camp del Guinardó s’ho han passat bé veient 45 minuts d’un  futbol distret.  El matx ha acabat sense gols i als llançaments de penal el Cornellà ha tornat a perdre pel mateix resultat que abans contra el Masnou, 2 a 3.

UE LLAGOSTERA – 1    CD MASNOU  – 0

El matx que tancava la segona jornada de la XXVIII edició del torneig d’històrics del futbol català era un duel desigual. El Llagostera havia de superar sense problemes un Masnou que enguany ha militat al grup 1 de la Primera Catalana. Però els mansnovins que prepara el vehement Miguel López no s’han donat mai i només han baixat el cap quan Enric Pi ha foradat la xarxa d’Aliaga al minut 39. El Llagostera d’Oriol Alsina debuta en l’històrics i vol emportar-se el trofeu. Per aconseguir-ho, el primer pas serà eliminar divendres el Badalona que entrena l’exandreuenc Piti Belmonte a la semifinal.