La quarta jornada de l’Històrics ha servit per adonar-nos que el futbol barceloní representat al torneig no té el nivell dels rivals als quals s’ha enfrontat. Hi havia dos barcelonins de primera catalana, el Martinenc i el Júpiter, i un de segona, el Sants. Tots tres han jugat la fase prèvia contra equips de Tercera i de Segona B.

CE L’HOSPITALET – 2    CE JÚPITER – 1

En el primer partit del dia el Júpiter ha fet tot el que ha pogut però, tot i que li ha plantat cara a l’Hospi, els riberencs han acabat imposant-se de 2 a 1. Els gols els han fet Bebo al minut 4 (1-0), Mario al 16 (2-0) i Makay ha retallat la distància a la mitja hora de joc (2-1).  En aquest partit s’ha donat la circumstància que dos germans s’han enfrontat l’un contra l’altre, Elhadji per part dels de la Verneda i Moussa defensant els colors del campió de Lliga del grup 3 de la segona B de la temporda passada, l’Hospitalet.

CE JÚPITER – 0    FC ASCÓ – 1

Els gris- i-grana també han perdut el segon partit, en aquest cas contra l’Ascó, un equip que mai no havia jugat l’Històrics i que venia a Barcelona a provar-se de cara a la Lliga de Tercera Divisió, competició en la qual militarà enguany. Els tarragonins han marcat aviat, al minut 4, Ermengol ha fet l’1 a 0 i després, les poques ocasions de gol que ha hagut no s’han materialitzat. El Júpiter fa tot just quatre dies que s’entrena i el joc desplegat ha satisfet el tècnic, Juanjo Garcia.

CE L’HOSPITALET  – 0    FC ASCÓ – 0

El darrer matx del dia decidia quin equip passava a la semifinal. Al final el partit ha acabat sense gols.  A la classificació, l’Hospi i l’Ascó han acabat amb quatre punts, però tira endavant el conjunt que entrena Martín Posse per haver fet un gol més que no pas els verds i blancs de Miguel Rubio en el global del dos partits disputats.