La primera oportunitat ha estat dels gironins amb aquest cop de cap de Romero. També de cap ha creat perill el Muntanyesa amb aquesta rematada de Joshua. L'ocasió més clara d'aquesta primera part l'ha tingut Ferrón, però el xut l'ha rebutjat perfectament Tato Burgada. A la segon part, Burgada ha tornat a salvar la Monta d'encaixar un gol amb aquesta aturada a Moha. En els primers minuts de la represa el Figueres ha tingut diverses ocasions, però Burgada s'ha mostrat molt segur. Després ha estat el Muntanyesa qui s'ha apropat amb perill a la porteria gironina com en aquesta rematada de Pere Segarra. I quan faltava un minut per al final del partit David Payán amb aquest xut des de fora de l'àrea a fet el 0 a 1. Alegria immensa entre els barcelonins, que s'ha transformat amb eufòria quan en temps de descompte ha arribat el segon, després d'una bona jugada de Diego, que acaba col·locant molt bé la pilota. Un cop acabat el partit l'eufòria ha continuat tant al camp, com camí dels vestuaris i també dins els vestuaris. La Monta se situa a tres punts de la promoció d'ascens.