Després de perdre la setmana passada al camp del Cornellà el primer partit a la Lliga, el Barça s'ha retrobat amb la victòria davant la Damm. Els blaugrana s'han imposat per 2 a 1. El primer del Barcelona ha arribat després d'aquest potent xut d'Abel Ruiz que rebutja el porter de la Damm. El rebuig l'ha aprofitat Mboula per fer l'1 a 0. Només cinc minuts més tard els blaugrana han encarrilat el partit. El 2 a 0 l'ha fet Carles Pérez amb un xut que entra pel pla curt. Abans del descans els cerveses han intentat retallar diferències, però el gol no ha arribat. Quan sí que ha marcat la Damm ha estat a l'inici de la segona part. Acedo ha posat emoció al partit. A partir d'aquí, els visitants han tingut ocasions per marcar, però no ho han aconseguit. El Barça hauria pogut fer el tercer, però el xut de Carles Pérez ha anat al travesser.