El partit se li ha posat de cara al Barça B al quart d'hora de joc. Penal a favor dels blaugrana. L'àrbitre ha interpretat mans de Lucas Porcar. Gumbau ha estat l'encarregat de transformar-lo i, per tant, fer pujar l'1 a 0 al marcador. El segon dels blaugrana ha arribat a la sortida d'un córner. Borja López ha rematat de cap lluny de l'abats d'Oliveros. I abans del descans el tercer. Jugada individual d'Alfaro que acaba fent el 3 a 0. Amb el partit més que encarrilat ha arribat el quart. Tot just feia 10 minuts que havia començat la segona part, quan Xemi ha aprofitat una pilota solta dins l'àrea per marcar el 4 a 0. Amb el partit solucionat, el filial ha aixecat el peu de l'accelerador i, tot i que ha tingut alguna que altra oportunitat per fer el cinquè, el marcador ja no s'ha mogut.