MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa: "No hem tingut massa continuïtat amb la pilota la primera part. Efectivitat de cara a gol sí, perquè hem tingut tres ocasions, quatre, i n'hem marcat dos. I la segona crec que ha sigut una segona part bastant bona, tenint en compte que és el primer partit que fem."

A la primera part, els de Nou Barris no van poder dominar el partit però van mostrar-se molt efectius. Al minut 14, i després d’una errada defensiva, Albert Hospital va fer el primer. Només tres minuts més tard, Ruy Gama va provocar un clar penal que va xutar Albert Hospital. El 9 del Muntanyesa va fallar, però en el rebuig va poder fer el 0-2. A la segona part, equip nou i canvi radical respecte el joc. Els groc-i-negres van apoderar-se de la pilota i van gaudir de moltes ocasions. Cano en va tenir alguna de clara, però no va ser fins al minut 73, que Oriol Miralles va sentenciar el partit després d’un mal refús de Sergi Coll. El Muntanyesa doncs comença amb bon peu aquesta nova etapa.