Els de Mauricio Pochettino es van imposar al campió francès en un partit molt travat a la gespa i gèlid a la grada, ja que només hi havia 5.730 espectadors a l’estadi. En els primers 45 minuts el joc va estar molt aturat, moltes faltes, una expulsió i lesions. Al minut 12, l’àrbitre Álvarez Izquierdo va expulsar Yanga-Mbiwa per unes mans a la frontal de l’àrea i això va debilitar l’equip francès. L’entrenador argentí va haver de canviar tres jugadors abans del descans. Raúl Rodríguez, Sergio Garcia i Wakaso van marxar amb molèsties físiques. A la segona part, l’Espanyol va controlar el joc i al minut 63 Rui Fonte va fer el primer gol dels blanc-i-blaus. 4 minuts més tard Forlín va fer el definitiu 2 a 0. L’àrbitre va voler tornar a ser protagonista i al minut 72 va expulsar Joan Verdú per protestar. La conclusió més positiva va ser la victòria davant de l’actual campió francès.