El París Saint-Germain aspira a ser un gran equip a Europa. El conjunt entrenat per Carlo Ancelotti ha fitxat Ibrahimovic i Thiago Silva i per tant el Barça s’enfrontava a un petit gegant en potència, ajudat per un xeic àrab que compra tot el que li demanen. L’equip blaugrana però, fidel al seu estil, va dominar la pilota i va controlar el partit. El Barça va sortir amb un equip de gala, inclòs Puyol que ja s’ha recuperat de la lesió, però va ser un jugador del filial que va inaugurar el marcador. Rafinha, amb una mica de sort, va marcar el 0 a 1 en el minut 7 de partit. En la segona part, Vilanova va fer jugar als jugadors de l’Eurocopa Piqué, Iniesta, Xavi, Pedro i Cesc. Messi va marcar el 0 a 2 de penal però llavors l’equip francès va remuntar gràcies a un altre penal convertit per Ibrahimovic i un altre gol de Camara a 9 minuts del final. En els penals, Pinto va ser l’estrella i el Barça va emportar-se el trofeu i sobretot, les bones sensacions davant un equip de Champions molt més rodat.