L'Espanyol B va posar-se a prova davant un rival de la mateixa categoria, el Reus Deportiu, i Raúl Longhi va sortir força satisfet del que va veure en el terreny de joc. L'entrenador blanc-i-blau ha hagut de fer un equip pràcticament nou, però tot i els errors típics d'una pretemporada, el filial va donar una bona imatge. Tot i això, el Reus es va avançar en el marcador gràcies a un gol d'Imaz, jugador del filial roig i negre, al minut 12 de partit. L'empat, el va firmar en pròpia porteria Sergi Durán en una jugada dins l'àrea a la mitja hora de joc. En el segon temps i amb un equip completament nou, l'Espanyol B va dominar més i fruit d'aquesta possessió de la pilota van arribar les ocasions i el 2 a 1 definitiu que va fer Pino al minut 68. RAÚL LONGHI entrenador del RCD Espanyol "Estamos trabajando con gente nueva que se ha incorporado este año y dando minutos a todos en la pretemporada y creo que ha sido un buen trabajo y ha ayudado con el buen resultado, también." El proper partit de l'Espanyol B serà aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda al camp del Vilanova.