El partit entre el Vilassar de Mar i el Muntanyesa ha tingut un nom destacat, el del jugador dels maresmencs Soufiane El Maymouni, que ha estat l’autor dels tres gols de l’equip de Manel Moya. Soufiane ha començat primer amb una gran jugada individual des de camp propi que ha servit per deixar una assistència per a Sergio Ginés que Víctor Cócera ha rebutjat. El segon cop que ha aparegut Soufiane ha servit per veure una sotana i com d’un gran xut ha superat el porter del Muntanyesa.
La resposta del Muntanyesa ha arribat de Vega, que amb una doble ocasió no ha pogut marcar incomprensiblement. Víctor Cócera ha salvat els de Nou Barris de rebre el segon gol.
A la segona part en un error defensiu del Muntanyesa ha arribat un altre gol del davanter Soufiane. Uri Escabrós de cap ha retallat la diferència en el marcador i ha situat el 2 a 1. Però de nou Soufiane dos minuts abans del final amb una gran jugada individual ha fet el definitiu 3 a 1 per al Vilassar de Mar. Quan l’àrbitre ha assenyalat la finalització del partit Soufiane ha estat el jugador més felicitat del matx. Amb aquesta derrota els de Nou Barris són catorzens amb 39 punts i encara hauran de lluitar per certificar la salvació.