El Júpiter encadenava tres partits sense marcar i només ha trigat cinc minuts a trencar aquesta sequera golejadora. Ángel de la Torre ha fet l’1 a 0. El Granollers ha reaccionat amb rapidesa i Gerard Font ha obligat Ivan a estirar-se per salvar l’empat. Quan no ha pogut fer res el porter gris-i-grana ha estat en una combinació que ha significat l’empat a un gràcies a Alejandro. La segona part ha començat entretinguda. El Júpiter ha reclamat penal per mans, però l’àrbitre no ha vist res punible. I tot seguit ha arribat el segon del Granollers, que ha estat obra de Cano. Els de Juanjo García, conscients que no podien perdre, han reaccionat i Óscar Uroz ha fet l’empat a dos. El davanter gris-i-grana encara ha tingut una altra ocasió, però aquest cop la pilota no ha acabat al fons de la xarxa.