Tot i això, els de Mikel Azparren han hagut de lidiar amb problemes per lesió. Al minut 11 Carroza s’ha fet mal en aquesta acció i ha hagut d’abandonar el terreny de joc per deixar lloc a Juanma. Un canvi de peces abans que David Toro comencés el seu recital. Al minut 30, el davanter ha aprofitat una passada llarga de David López per superar el porter visitant i fer el 0-1. La rèplica del Santfe s’ha estavellat al pal i abans del descans, Mikel Azparren s’ha hagut de tornar a posar les mans al cap i s’ha vist obligat a substituir Juanan.

A la segona part, els andreuencs han posat la directa i David López no ha perdonat en una falta directa molt llunyana que s’ha convertit en el 0-2. David Toro tenia ganes de seguir sucant i ha fet el tercer després d’un contraatac que ha resultat letal. Amb el triomf encarrilat, els visitants han sabut aguantar el marcador i calmar un partit que els serveix per no abandonar la zona noble.