El Terrassa s’ha tornat a convertir en el botxí de l’Europa. L’equip egarenc s’ha plantat al Nou Sardenya amb la voluntat de perseguir un bitllet pel play-off i no ha donat opció als escapulats. Tot i això, en els primers minuts, els de Joan Esteva podrien haver-se avançat, però Ortega ha salvat els egarencs. Al minut 20, el partit ha fet un tomb. S’ha apagat una de les torres de llum i el joc s’ha aturat durant un quart d’hora.

A la represa, amb els llums encesos, el Terrassa ha pres la iniciativa i l’exescapulat Àlex Fernández ha fet el 0-1, de falta directa, a tocar del descans. Una gerra d’aigua freda pels graciencs que s’ha repetit al minut 55. Un altre ex, Nils Puchades, ha engaltat la pilota en una falta directa impossible d’aturar per Fer. Amb el 0-2 el partit s’ha adormit i gairebé no hi ha hagut ocasions pels locals.