El Muntanyesa ha sortit intens amb ganes d’encarrilar el partit, conscient de la importància del matx. Com és habitual, els de Nou Barris han fet un joc directe. Han generat perill, però els barcelonins no han sabut concretar cap jugada. A mida que han anat passant els minuts el Manresa s’ha fet amb la possessió de la pilota i ha passat a dominar el partit. De fet, Manel Sala ha estat dels jugadors més incisius dels visitants. La segona meitat ha estat força similar a la primera, amb poques oportunitats clares i amb intensitat. L’àrbitre del matx ha assenyalat un total d’onze targetes grogues, sis per als locals i cinc per als visitants.
De les ocasions que han tingut tots dos equips no n’ha sortit cap de clara fins que Manel Sala, el golejador del conjunt manresà ha fet el 0 a 1 en el minut 84. El conjunt dirigit per Toni Pérez s’ha bolcat en atac i, en un contraatac, Sergi Soler ha fet el 0 a 2 definitiu.