El partit ha començat molt bé per als interesos de l’Horta, perquè en el minut 5 Marc ha fet pujar el 0 a 1 en el marcador. Els hortencs han tingut efectivitat al davant i tot un mur a la porteria. Andrés amb una gran aturada ha evitat el gol del Reus B. Quan no ha pogut fer res el porter de l’Horta ha estat a la mitja hora de joc. Forgas ha signat l’empat a un. Fins al descans, tant els hortencs com els tarragonins haurien pogut fer el segon, però cap dels dos equips no han estat encertats en la rematada final. A la represa, els de Nacho Castro s’han tornat a avançar. Ha estat a la sortida d’un córner. Jugada embolicada dins l’àrea local, que acaba introduint a la porteria Marc. El partit ha seguit animat i amb ocasions a les dues porteries i aquest cop la moneda ha caigut del cantó dels locals. Forgas, signava el seu doblet personal, i establia el 2 a 2 en el marcador. Fins al final l’Horta ha buscat el tercer i tot que s’ha apropat amb perill a la porteria del Reus B no ha pogut marcar.