Un partit que ha començat molt igualat. Anades i vingudes per als dos conjunts, però el primer en avançar-se ha estat l’Europa. Primera ocasió del conjunt escapulat, Navarro al minut 8, s’ha creat ell sol la jugada i ha marcat un golàs.
Al minut 24, però, Pitu Plazuelo ha empatat el partit després d’una grandíssima passada de Rovira, Plazuelo es quedava sol i feia l’un a un.
Amb l’empat, l’Europa s’ha encongit i ha arribat la remuntada, Soufiane en un contraatac, s’ha plantat sol davant Arnau, no s’ha posat nerviós, i ha fet l’1 a 2.
Els de Joan Esteva han pogut tornar a posar la  igualada just abans del descans, però Raíllo no ha sabut defenir a porteria buida i ha enviat la pilota al pal.
A la represa, l’Europa ho ha intentat, però el Vilassar mitjançant Eric Jiménez ha fet l’1 a 3 definitiu. Amb aquest resultat, Alex Prat, ha enviat la segona pilota al pal dels graciencs i el marcador, ja no s’ha mogut.

El conjunt gracienc amb aquesta derrota es manté 9è a la classificació amb 28 punts, mentre que el Vilassar, escala a la dinovena posició amb 13. Un Vilassar que en els nou últims partits a domicili, només havia fet 1 gol, i avui n’ha fet 3.