El Martinenc continua amb el somni de jugar el play-off d’ascens. Els homes d’Agustín vacas porten tres partits consecutius guanyats, hauran d’aconseguir dues victòries més i esperar ensopegades dels seus rivals per assolir la segona posició.

El partit ha començat bé pels locals. Sergi Arranz al minut 13 ha firmat el primer gol dins l’àrea col·locant la pilota al pal lluny de l’abast del porter del Mataró. 14 minuts més tard, el mateix Arranz ha provocat un penal. El davanter ha arriscat en el llançament, ha xutat al mig i el porter que s’havia vençut cap a l’esquerra ha arribat a tocar la pilota, però no ha pogut evitar que entrés.

A la segona part el partit s’ha posat més a favor del Martinenc. L’àrbitre ha expulsat per doble groga al defensa Francesc Parcerisas pel penal i un cop de colze en un salt. Tot i així, el Mataró ha tret l’orgull i s’ha crescut, al minut 60 Aitor González ha retallat les diferències. Els visitants buscaven l’empat i al Guinardó es patia per les possibilitats de play-off, però en una contra Manuel Lora ha aprofitat una passada en llarg que l’ha deixat sol davant el porter. El davanter ha picat la pilota per signar el definitiu 3-1 de vaselina.