Pel que fa al partit ha començat molt bé per als graciencs. Al minut 18, Alex Poves ha obert el marcador, les arribades del Granollers eren amb molt poc perill, amb l'un a zero s'ha arribat al descans. A la represa els d'Albert Poch han buscat tancar el partit però no han estat encertats de cara a gol. Però els que han marcat han estat els del Vallès Oriental, Pedro Bilbao ha centrat i Cano des del punt de penal ha fet l'empat a un. Al minut 70 de partit Rovira ha fet el dos a un, un gol en què s'ha reclamat fora de joc i les protestes han comportat dues targetes grogues per David Bauli, que ha deixat l'equip d'Antonio Hidalgo amb deu jugadors. A les acaballes del matx, segona groga per Gerard Font, i el Granollers amb nou al camp. Nils ha llançat la falta i ha fet el tercer.

CE EUROPA: Fer, Dot (Nils, 76′), Alberto, Cano, Rubi, Padilla, Rovira, Gabriel Vidal, Poves, Guzman (Javi Iglesias, 86′) i Montoro (Abel Rita, 63′).

EC GRANOLLERS: Ortega, Aitor Torres, Ramon Suàrez, Roger, Font, Eloi, Ferran (Pedro Bilbao, 45′), Héctor (Mora, 61′), Riki (Bauli, 38′), Álex i Cano.

ÀRBITRE: Gonzalo Romero Freixas (Tarragona), assistit per Pavel Fernández Garcia (Tarragona) i Karim Mansouri (Tortosa).

TARGETES: Grogues a Dot (Europa) i a Font -dues i expulsió minut 90-, Eloi, Héctor, Riki, Cano i Bauli -dues i expulsió minut 81- (Granollers).

GOLS: 1-0 (Poves, 17′); 1-1 (Cano, 64′); 2-1 (Rovira, 80′); 3-1 (Nils, 91′).