Com ja és costum, alguns aficionats s’han enfilat a la Font de Canaletes i hi han penjat banderes del Barça. Durant la celebració, la multitud també ha cantat l’himne del club i, en alguns moments, s’han encès bengales.

Els equips d’emergència s’han desplaçat fins a la zona en previsió de l’allau de persones que s’aplegaria al voltant de Canaletes. La concentració ha obligat a tallar la circulació a la Rambla des del carrer de Pintor Fortuny fins a la plaça de Catalunya, que des d’aquest matí està lliure de motos per evitar que l’aglomeració les acabés tombant. A mesura que la festa blaugrana s’ha anat estenent, també s’ha tallat el trànsit al carrer de Pelai.

Tot i que Canaletes és l’epicentre de la celebració, els aficionats també s’han fet sentir en molts altres indrets de la ciutat. En tots aquells des dels quals han seguit plegats l’últim partit del Barça en aquesta lliga. Per exemple, a la penya blaugrana dels Castellers de Barcelona, on l’emoció ha anat creixent a mesura que veien que el partit estava guanyat i la 24a Lliga del Barça s’anava fent realitat.