ÀNGEL ALCOLEA, entrenador del FC Martinenc "De cara a l'aficionat ha sigut un partidàs, els dos equips des del primer moment han buscat la victòria, ha passat de tot, s'ha posat l'Ascó amb un 0 a 2, hem remuntat 2 a 2 i els últims deu o quinze minuts encara els dos equips anàvem per la victòria i hem tingut ocasions a una i altra banda I ser molt positius i molt optimistes de cara a la segona, Veiem que l'equip ha donat la cara inclús per sobre de rivals que estan per sobre d'ell com va ser la setmana passada el Sant Feliu o fins i tot aquesta amb l'Ascó. Per això dic que afrontem la segona volta amb molta moral i penso que ha sigut una primera volta bona de l'equip i toca decidir en els últims 7 o 8 partits i volem estar en aquesta posició que ens dongui al oportunitat de poder lluitar per la tercera divisió"

Partit intens el que s’ha vist en el municipal del Guinardó on el Martinenc ha rebut el líder, l’Ascó, i que ha acabat amb empat a 2. Tots dos conjunts han tingut opcions per obrir la llauna, però han estat els asconencs els que s’han avançat quan Gerard Roca ha pentinat una falta al minut 41. Poc després del descans, al minut 56, ha arribat una altra galleda d’aigua freda per als locals quan Piju ha fet el 0-2 amb un xut molt ajustat al pal. Però el partit s’ha igualat, primer quan l’àrbitre ha xiulat penal i Sergi Fernández ha retallat distàncies per als locals. Era el minut 61 i el gol ha donat moral als d’Àngel Alcolea, que han trobat l’empat al 73, quan Raúl ha culminat una bona contra.

2 – FC Martinenc: Jesús, Sergi, Alburquerque, Hinojosa, Campos (Xavi Morón), Fusté, Jaén (Pitu), Joel (Valderas), Roger (Rueda), Gatell i Raúl.

2 – FC Ascó: Chiné, Gerard Roca, Denís Coch, David Sánchez, Edgar, Gaber, Ermengol, Adrià (Gerard Roige), Piju, Isma Rojas (Álex Martí) i Jusí (Raúl García).

Gols: 0-1 Roca (41), 0-2 Piju (56), 1-2 Sergi (p) (61), 2-2 Raúl (72).