A l'estadi del Balaguer hi ha butaques de cine a les tribunes, però avui la pel·lícula no ha tingut final feliç. El Júpiter ha jugat segurament el pitjor partit de la temporada, encomanat d'un temps gris. Una primera part avorrida i sense gaire història fins que Iban Parra ha marcat el primer, en el 22 en un error de marcatge. El mateix davanter ha repetit 10 minuts després i els de la Verneda no han reaccionat. A la segona part, i amb un diluvi universal, el Balaguer ha tornat a superar el Júpiter amb els gols d'Andreu i Giribet. Aquaplaning gris-i-grana contra el cuer, però com ja va dir el tècnic Juanjo Garcia, mantenir-se a Tercera Divisió serà una feina llarga. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Ha sigut un cúmul de despropòsits amb els qual al rival li ha sortit tot bé i fins i tot amb pilotes que tal com estava el terreny de joc, eren molt complicades i li anaven amb ells, i nosaltres doncs al revés, tot el que ens sortia ens anava malament, però vaja, ja està, s'ha acabat, un partit que hem d'oblidar molt ràpidament."

CF Balaguer: Nogues, Egea, Giribet (Bello 81′), Joan, Yerson, Benet, Andreu (Joel 65′), Tito (Robert 74′), Iban Parra, Isaac, Sergi.

CE Júpiter: Sergio, Masa, Poche (Mechi 45′), Serrano, Santolalla, Elhadji, Romo, Oriol (Alex 45′), Xavi Valls (Peter 58′), Velillas, Chinchilla.

Gols: 1-0, (Iban Parra  22′), 2-0 (Iban Parra 32′), 3-0 (Andreu 55′), 4-0 (Giribet 68′)