El partit ha començat de la millor manera possible per al Martinenc. En el minut tres Velillas ha sorpès el porter Alejandro i ha fet el 0 a 1. El Gavà no s'ha fet enrere i hi ha insistit però quan més els costava als del Guinardó ha arribat el gol de l'any. El porter del Martinenc, Pacheco, ha xutat de porteria a porteria i amb un bot, el vent i la badada del porter local, ha marcat el seu primer gol i segurament, l'últim, de la seva carrera esportiva. ALEX PACHECO, jugador del FC Martinenc "Jo he xutat en principi per al Drogba per la pentinada i ha agafat el terreny una mica dur amb el vent i tot, s'ha complicat i mira.. gol, no m'ho esperava gens, a la celebració ni m'ho creia." Amb el 0 a 2 el partit s'ha enterbolit amb l'expulsió de Velillas, que ha perdut els nervis en una picabaralla. Tot i la inferioritat numèrica, els homes entrenats per Manel Moya han aguantat bé i just abans del descans, Elhadji ha sentenciat amb un contraatac impecable. En la segona part, el Martinenc ha aguantat ben col·locat al seu camp per sumar una victòria que l'allunya de la zona de descens després de tres mesos al pou. MANEL MOYA, entrenador del FC Martinenc "És un equip que no s'entrega, que per circumstàncies ens vam posar allà sota, però som un equip guanyador, competitiu i que anem de cara en tots els partits."

Gavà CF: Alex, Stephane (Fran), Cruz, Pérez, Galass, Gimeno, Arthur, Iu (Pau), Civil, Mario i Dani (Alan).

FC Martinenc: Pacheco, Alex, Vivó, Aleix, Acosta, Alberto, Pitu, Cristian (Diego), Elhadji (Masip), Velillas i Eric (Serrano).

Gols: 0-1, Fernando Velillas. 0-2, Alexander Pacheco. 0-3, Elhadji Bandeh.