El Barcelona ha escalat fins la sisena posició després de superar el Mataró per 8 a 6 en un duel molt ajustat. Els de Toni Esteller han remuntat el partit gràcies a un gran últim quart, que els ha donat el triomf. "Satisfet perquè estem fent un bon campionat, els jugadors estan entrenat molt bé, estan entrenant molt, estan molt sacrificats i els resultats els acompanyen. I quan ets jove sobretot, necessites que el teu treball tingui recompensa, perquè sinó al jove li costa molt més endurir-se davant els resultats."

El CN Barcelona s’ha enfrontat a un rival directe, el Mataró, ja que estaven empatats de punts a la classificació. Els de Toni Esteller han començat liderant el primer quart, però el rival els ha igualat i han arribat a la meitat del partit amb un empat a dos. Al tercer temps el Mataró ha desplegat un bon atac ofensiu i ha aconseguit avançar-se en el marcador (3- 5). A l’últim quart però, el CN Barcelona ha remuntat mostrant un bon treball en equip. En cinc minuts els de Toni Esteller han marcat cinc gols seguits. Amb el 8 a 6 final l’equip escala una posició a la classificació i ja és sisè. Després d’aquest partit, el CN Barcelona ja pot començar a pensar en la Copa del Rei, que se celebra del 27 de febrer a l’1 de març.