L'Espanyol B s'ha retrobat amb la victòria en un partit marcat pel fort vent i pels penals. Jairo ha avançat el filial blanc-i-blau a la primera meitat. Un gol que el manté pitxitxi amb 12 gols. La resposta del Mallorca B també ha arribat des dels 11 metres. Cortés ha fet l'empat. Pirulo s'ha encarregat de donar la victòria als de Lluís Planagumà amb un llançament de falta que ha sorprès el porter visitant. "Sí que és veritat que nosaltres, a la primera part, ens ha costat molt generar amb el vent en contra i, potser el Mallorca, amb el vent en contra, ha generat bastant més. Però també crec que el Mallorca ha generat bastant més perquè ens ha fet un gol al minut dos, en un penal que ha estat igual que el nostre, en aquest aspecte, i aquí és on crec que s'ha equilibrat el partit."

L’Espanyol B ha patit de valent en el partit que l’ha enfrontat al Mallorca B. El fort vent que bufava a la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha complicat molt les condicions de joc de tots equips. Els nois de Lluís Planagumà s’han avançat al marcador gràcies a un gol de penal que ha marcat Jairo. Amb aquest, ja suma 12 gols i és el pitxixi de la Segona Divisió B. A la segona part, qui ha marcat de penal ha estat el Mallorca B. Cortés s’ha encarregat d’establir l’empat. Ja a les acaballes del partit, Pirulo ha marcat un gran gol en un llançament de falta directa. El porter rival, Royo, no ha pogut fer res per evitar la victòria blanc-i-blava per dos gols a un.

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Cristián Galas, Ángel, Marc Roca, Luque (Marc Fernández, min 63), Pol Llonch, Jairo (Mamadou, min 87), Pirulo i Carmona (Borja, min 78).

RCD Mallorca B: Royo, Cifre (Julen, min 84), Connor, Raúl, One, Vallejo, Tià Sastre, Nico (Clausí, min 80), Cedric (Kike, min 63), Cortés i Brandon.

Gols: 1-0, Jairo (p.) (min 13); 1-1, Cortés (p.) (min 48) i 2-1, Pirulo (min 83).