El partit no ha començat bé per als del Guinardó. El Rubí s’ha avançat amb un gol de Boris Garrós en el minut 3. Una galleda d’aigua freda que ha servit perquè els homes entrenats per Manel Moya es posessin les piles. I només 5 minuts després Elhadji ha empatat. Els barcelonins han dominat el líder, però sense crear perill. En la segona part, el domini del Martinenc ha continuat, però en una nova jugada del Rubí, Carlos Esteban ha tornat a avançar els visitants. Els locals han patit, però han salvat la papereta, i com que gairebé és una llei del futbol que “qui perdona ho acaba pagant”, Dani Acosta ha marcat un gol de falta per tornar a empatar el partit. Amb el 2 a 2 el Martinenc s’ha agradat, i Serrano ha tingut als peus l’oportunitat de tombar el líder de la categoria en el temps afegit, tot i que la pilota no ha volgut entrar.