9.000 espectadors van vibrar al Sant Jordi amb el Dirt Track, que comptava amb un cartell de luxe. L’única absència va ser la de Brad Baker, que va abandonar després de lesionar-se en la sessió de classificació. La resta, tot noms il·lustres de campions del món del motor: Marc Márquez, de MotoGP; Tito Rabat, de Moto 2; i Àlex Márquez, de Moto3, n’eren alguns dels reclams, i no van decebre. Especialment Marc Márquez, que es va imposar en la categoria Superprestigi.

La categoria Open va acabar sense sorpreses. Sense Brad Baker en pista, Jared Mees va fer honor al dorsal 1 i va dominar la prova amb autoritat. Faltava la Superfinal, la prova que en decidiria el campió, i Marc Márquez es va coronar com el gran vencedor del Dirt Track a Barcelona. Jared Mees va acabar segon, i Kenny Noyes va completar el podi.