Pablo Álvarez i Marc Torra han deixat molt ben encarrilat el partit amb el 2 a 0 en els primers compassos del partit. Tot seguit, Barroso ha fet pujar el tercer, i abans del descans, el Barça ha fet el 4 a 0. L’autor n’ha estat Nil Roca, que feia pocs minuts que havia debutat a Europa. A la segona part Marc Gual ha aconseguit el 5-0, amb què ha celebrat que avui fa 34 anys. El relaxament s’ha instal·lat en els patins dels de Ricard Muñoz, i Aguarón ho ha aprofitat per fer un hat-trick exprés. Tres gols que han deixat el 5 a 3. Nalo García s’ha encarregat de restablir la calma amb el 6 a 3 definitiu.

FC Barcelona: Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Torra, Barroso, Reinaldo –cinc inicial–, Gual, Pascual, Marín i Nil.

Hockey Bassano: Dal Monte, Zen, Aguarón, Giménez, García –cinc inicial–, Campagnolo, Maragnoni i Bolcato.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 3); 2-0, Marc Torra (min 13); 3-0, Barroso (min 14); 4-0, Nil (min 17); 5-0, Gual, pen. (min 31); 5-1, Aguarón (min 34); 5-2, Aguarón (min 42); 5-3, Aguarón (min 45); 6-3, Reinaldo (min 46).