El partit ha començat molt bé per al Martinenc: al minut 10 Elhadji ha fet una centrada des de la línia de fons que ha agafat Velillas, ha fet el control i d’un xut amb la dreta ha superat Toni. El Prat ha tingut arribada però sense gaire perill per a la porteria de Pacheco. El Martinenc hauria pogut fer el segon, amb una jugada embolicada dins l’àrea i, de fet, ha marcat en una altra jugada, però l’àrbitre Josep Subirats ha anul·lat el gol per fora de joc.

Quan faltaven cinc minuts per al descans, Pedro Bilbao, de cap, ha fet l’empat. Només començar la segona part els del Guinardó s’han avançat en el marcador. Elhadji ha centrat i David Serrano ha fet el segon. El Prat ha buscat de nou l’empat i després d’alguna ocasió, ha arribat. Sascha Andreu ha fet el segon dels pratencs. Elhadji ha tingut el tercer a les botes però la pilota ha picat a la base del pal. En el minut 85 ha arribat la sentència per als vermells. Álex ha fet penal sobre Nacho, i Cazorla ha transformat la pena màxima. Amb els d’Agustín Vacas amb un home menys per un cop al nas de Vivo ha arribat el definitiu 4 a 2, obra de Charly Ruiz.