El Barça de futbol sala acabarà la fase regular de la Lliga en segon lloc després de superar el Jumilla. Wilde va avançar els blaugrana amb un doblet i el Jumilla va retallar diferències mitjançant Josiko. Abans del descans Gabriel va fer l’1 a 3. La segona meitat va començar amb una remuntada local. Corvo, Vaporaki i Pichi van capgirar el resultat i el van deixar en el 4 a 3. La resposta del Barça va arribar gràcies als gols de Lin i Rafa Usín, que donaven novament avantatge als blaugrana. El Jumilla no semblava disposat a rendir-se i Rober va fer l’empat a 5. En l’últim minut Rafa Usín i Gabriel van trobar el camí de la victòria amb dos gols consecutius.

Montesinos Jumilla: Chico, Boyis, Pichi, Corvo, Rubén Zamora –cinc inicial–; Rober, Negro, Aarón, Josiko i Alamiro.

FC Barcelona: Cristian, Aicardo, Lin, Batería, Ferrao –cinc inicial–, Ari, Gabriel, Wilde i Rafa Usín.

Gols: 0-1, Wilde (min 7); 0-2 Wilde, (min 15); 1-2, Josiko (min 16); 1-3, Gabriel (min 17); 2-3, Corvo (min 31); 3-3, Alamiro (min 32); 4-3, Pichi (min 34); 4-4, Lin (min 36); 4-5, Rafa Usín (min 37); 5-5, Rober (min 38); 5-6, Rafa Usín (min 40), i 5-7, Gabriel (min 40).