Les noies de l’Espanyol s’han despertat tard a Lezama i quan han mirat el marcador han vist que perdien 3 a 0 en el minut 7. Nekane i Erika s’han dedicat a trencar la defensa blanc-i-blava. Paloma ha fet el 3 a 1 però abans del descans han arribat dos gols més de les basques. La golejada ha continuat a la segona meitat i s’ha frenat amb el 7 a 1 final. Nekane ha fet quatre gols i Erika, tres, en un migdia per oblidar de les noies entrenades per José Antonio Montes.

Athletic Club de Bilbao: Ainhoa, Irene, Lizaso, Nekane (Bilbao, min 77), Iraia, Corres, Eunate, Ibarra, Erika, Gimbert i Murua (Arranz, min 65).

RCD Espanyol Femení: Paula, Kenti, Inés, Pereira, Estíbi (Júlia, min 62), Bárbara, Mendoza (Laura, min 75), Paloma, Capelli, Estella (Cotado, min 78) i Yaiza (Troyano, min 45).

Gols: 1-0, Nekane (min 2); 2-0, Erika (min 4); 3-0, Nekane (min 7); 3-1, Paloma (min 15); 4-1, Nekane (min 36); 5-1, Erika (min 41); 6-1, Nekane (min 76), i 7-1, Erika (min 78).