El Magna Gurpea ha superat amb contundència un Barça desconegut. Els blaugrana no han estat encertats a les àrees i ho han pagat molt car. Els navarresos s’han avançat al minut 12, gràcies a un gol d’Araça. A la represa, els visitants han incrementat la renda amb els gols de Rafa Usín i de Víctor. Era el minut 29 i el Barça estava grogui. Eric Martel ho ha aprofitat i ha sentenciat el matx amb el quart. Ferrao ha reduït distàncies, però la remuntada ha estat un miratge. El despropòsit ha estat complet amb el gol de Marc Tolrà en pròpia porteria. Per acabar-ho d’adobar, Araça ha tancat el marcador amb el definitiu 1 a 6.
La bona notícia del dia ha estat el retorn de Batería i Lozano. El búfal ha debutat avui després de la greu lesió al genoll dret al setembre.