La victòria consecutiva número 116 en l'Asobal i la 150 en competicions estatals va apropar al Barça al seu 24è títol de Lliga, el setè de consecutiu. Mai cap equip no havia dominat de manera tan clara l'handbol a casa nostra, ni en l'època daurada de Valero Rivera. El triomf per 27 a 28 contra l'Ademar de Lleó va arribar el dia que Viran Morros feia 400 partits en Lliga i Raúl Entrerríos, 450. A més, Valero Rivera fill va marcar el gol número 500 en l'Asobal. El conjunt castellà és el segon classificat, a nou punts dels barcelonistes, i va demostrar que té un bon equip, tant com per fer patir el líder indiscutible. El triomf permet els blaugrana acaronar el títol de Lliga perquè només necessiten un empat dimarts contra el Bidasoa per proclamar-se campions. Després vindrà un rival encara més complicat, el Kiel alemany en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

El dia que Raúl Entrerrios feia 450 partits a la Lliga Asobal i Viran Morros 400, el Barça ha hagut de suar de valent per aconseguir la victòria contra l’Ademar de Lleó. Els primers minuts han estat igualats, però el Barcelona sempre ha manat en el marcador. Les diferències no han estat en cap moment gaire àmplies, tres gols, però els blaugrana tenien el control. Un dels jugadors destacats d’aquesta primera part ha estat Valero Rivera que ha aconseguit el seu gol 500 a l’Asobal. A la mitja part, 11 a 15. A la represa, el Barça ha seguit mantenint el ritme i a poc a poc ha anat augmentant l’avantatge, que ha arribat a ser de sis gols. Aleshores, i quan tothom pensava que hi hauria un final plàcid i tranquil per als blaugrana, l’Ademar ha reaccionat i ha anat ajustant el marcador. De fet, els castellans s’han arribat a col·locar a un gol. El Barça ha sabut serrar les dents i ha aconseguit un triomf molt important de cara a guanyar la Lliga i que també li pot servir com a lliçó pensant en els quarts de final de la Champions contra el Kiel alemany.