El Barça no ha estat gaire fi durant els primers 45 minuts, amb un joc combinatori sense excessiva profunditat ni gaires ocasions. Però les jugadores de Xavi Llorens no necessiten gaire més per marcar gràcies a la qualitat que tenen. En aquesta jugada, la passada d’esperó d’Alexia l’ha aprofitat molt bé Jenni per fer l’1 a 0.
Tot i el marcador a favor, Xavi Llorens es desesperava a la banda perquè no li acabava de convèncer el que estava veient. El Betis no ha creat gaire perill, però a punt ha estat de fer l’empat en aquest xut de Paula.
Però poc abans del descans ha arribat el 2 a 0. Alexia ha aprofitat molt bé una bona jugada col·lectiva per fer el segon gol de l’enfrontament amb el qual s’ha arribat a la mitja part.
A la represa, Vicky Losada ha tingut el tercer a prop, després d’aquest llançament de falta que ha anat al pal. Tampoc no ha pogut marcar Alexia, de falta. El xut, excel·lent, l’ha refusat la portera Míriam.
El 3 a 0 definitiu ha estat obra d’Alexia, després d’una bona jugada per la banda esquerra. Bárbara Latorre li ha deixat el gol en safata de plata.
El triomf permet a les blaugrana recuperar el lideratge de la Lliga, empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid.

La victòria permet afrontat amb optimisme l’anada de les semifinals de la Champions d’aquest dissabte contra el PSG.

Les jugadores bètiques han marxat de la Ciutat Esportiva enmig d’una ovació del nombrosos aficionats verd-i-blancs, que han anat a donar-los suport.