Ser primers de grup dues jornades abans d'acabar la primera fase de la Champions. Aquest és l'objectiu del Barceloneta de cara al partit de demà davant el Brescia. Una victòria de l'equip entrenat per Santi Fernández els asseguraria la primera plaça del grup. SANTI FERNÁNDEZ, entrenador del CN Atlètic - Barceloneta "Quizás con la renta que nosotros tenemos no es, para nosotros, a vida o muerte como lo puede ser para ellos. Pero es importante porque nos gustaría ir cerrando ciertos objetivos que nos vamos marcando." El Barceloneta es manté invicte tant a la Champions com a la Lliga. La clau, ens la dóna el capità de l'equip mariner. DAVID MARTÍN, jugador del CN Atlètic - Barceloneta: "El secret d'aquest any és que estem defensant molt bé. El Dani López Pinedo i el Mario Lloret estan molt bé a la porteria. Estem defensant amb molta eficàcia i això et dóna la llibertat de poder atacar amb tranquil·litat." El partit contra el Brescia es disputarà demà a les vuit del vespre a la piscina de Sant Sebastià.

El Barceloneta és líder del seu grup amb 12 punts, 41 gols a favor i només 20 en contra. La resta d’equips del grup, el Sintez Kazan rus, el Novi Sad serbi, el Marsella i el Brescia, es troben empatats a sis punts.

El partit es disputarà dimecres a les vuit del vespre i l’entrada a la piscina de Sant Sebastià serà gratuïta. Serà el primer partit que disputarà l’equip l’any del centenari.