El Barça no ha sabut plantar cara a l’UCAM Múrcia i ho ha pagat molt car. Durant la primera meitat, els blaugrana han jugat excessivament tous en defensa, permetent així que el rival puntués fàcilment. Tot i això, el resultat al descans era molt ajustat (48-50), i donava esperances per als de Sito Alonso. Durant tot el tercer quart, el Barça ha seguit anant a remolc al marcador. En els darrers instants de l’últim període, quan ja era massa tard, l’equip ha mostrat el seu caràcter i ha buscat a la desesperada capgirar el marcador, però l’esforç ha estat estèril i l’equip ha sumat una nova derrota.
Heurtel ha estat el millor dels blaugrana, aconseguint una valoració de 30 punts i transformant-ne 28, sent el màxim anotador del Barça. Per la seva banda, Phill Pressey també ha signat una gran actuació, liderant la reacció de l’equip en els darrers instants de partit i anotant 16 punts, aconseguint una valoració de 21.
Un resultat molt negatiu per al Barça davant un UCAM Múrcia que ha guanyat per primera vegada a la seva història al Palau Blaugrana. Amb aquest resultat, l’equip ha caigut fins la cinquena posició de la Lliga ACB. Ara, els de Sito Alonso, tenen el pròxim compromís a l’Eurolliga, aquest divendres al Palau contra l’Olympiacos.