El Barça, amb un partit més pràctic que brillant, va sumar una victòria més a la Lliga Asobal. Ristovski, amb un 31 % d’aturades, va ser dels millors blaugrana a la primera part. Els de Xavi Pascual van tenir dificultats per superar la defensa del Benidorm. Van perdre diverses pilotes en atac i això va provocar gols fàcils dels alacantins. Però el millor dels locals en la primera mitja hora va ser Mijuskovic. El porter, amb les seves aturades i un 37 % d’encert, va mantenir el seu equip dins el partit a la primera part. 10 a 12 al descans. A la represa, els porters van seguir posant un forrellat a les seves porteries, però el Barça va ser molt més efectiu de cara a porteria que no pas a la primera part. La intensitat defensiva i les pilotes perdudes del Benidorm van provocar gols fàcils dels blaugrana. Com aquest de Gonzalo Pérez de Vargas. La victòria permet al Barça afrontar aquest diumenge amb tranquil·litat l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. Rebrà al Palau la visita de l’equip hongarès del Pick Szeged.